SLBdiensten

SLBdiensten

Branche: Voortgezet Onderwijs / MBO

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.

Omdat SLBdiensten de onderwijs- en softwarebranche goed kent, is zij in staat een uitstekende prijs/kwaliteit te realiseren.

De webwinkel Slim.nl, onderdeel van SLBdiensten, levert sinds 1996 sofware voor thuisgebruik aan iedereen die leert of werkt in het Voortgezet onderwijs en MBO. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware, accessoires en mobiele telefoonabonnementen van topmerken.

ICTheek.nl; het nieuwe kennisplatform van SLBdiensten

ICTheek.nl is het nieuwe online inspiratieplatform van SLBdiensten voor professionals in het onderwijs. Het platform zag in september 2017 het levenslicht. We informeren via ICTheek.nl en bijbehorende kanalen (sociale media, nieuwsbrief) zowel docenten, ICT-verantwoordelijken als bestuurders in het voortgezet onderwijs en mbo over de zaken die vandaag de dag het belangrijkst zijn in hun werkveld. We inspireren met aansprekende praktijkverhalen, de laatste trends op het gebied van digitale technologie en bijzondere interviews met vernieuwers in het onderwijs.
Bezoek ICTheek.nl....

Slimindeklas.nl; de nieuwe website voor docenten

Slim en SLBdiensten hebben met ingang van dit schooljaar een nieuwe webwinkel opgezet, Slimindeklas.nl. Slim in de klas is dé webwinkel voor docenten die meer willen met ICT in de les. ‘We hebben deze webwinkel opgezet omdat we de laatste jaren steeds meer producten en diensten zijn gaan aanbieden die voor een bredere doelgroep dan alleen de ICT'er relevant zijn, zoals trainingen voor docenten, certificeringstrajecten en software voor in de klas. Met Slimindeklas.nl hebben we daar nu een mooie winkel voor gecreëerd’.

Trainingen voor iedereen in het onderwijs

Het gehele trainingsaanbod voor iedereen die in het onderwijs werkzaam is, vindt u op de website Slimindeklas.nl. Of het nou gaat om een training OneNote, Adobe, Privacy goed geregeld, EMS, Informatiemanagement of 3D printen in de klas, het aanbod is heel divers. Wij kunnen ons voorstellen dat u binnen uw school behoefte heeft aan een training op maat om een aantal mensen tegelijkertijd te trainen. Of dat u een goede invulling zoekt voor een studiedag. Misschien heeft u behoefte aan een bepaalde training maar bijv. nooit op een voorgestelde dag kan. In al die gevallen horen wij graag van u. Belt u dan vooral met onze Servicedesk via 020-4201396 of stuur een e-mail naar servicedesk@slbdiensten.nl

Volg SLBdiensten

Webinar gemist - Spelenderwijs leren met Minecraft Education

In deze webcast maak je kennis met Minecraft. Richard Meijer, IT- opleider en eigenaar van IT Randsteden, bespreekt hoe je deze technologie kan inzetten om je lesprogramma te verrijken. Daarnaast zal Melanie Bishop, van APS IT-diensten, meer vertellen over de licentiestructuur van Minecraft. Op deze manier krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om met Minecraft Education in de klas aan de slag te gaan! Lees verder...