DWE ICT

DWE ICT

Branche: ICT-dienstverlening

Bij DWE ICT volgen nieuwsgierige mensen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak, en omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw school er gemakkelijk mee werkt. Maar in onderwijsland groeien de bomen niet tot in de hemel. Dat weet DWE ICT als geen ander. DWE ICT timmert al sinds 2003 aan de weg in het onderwijs, vanuit één rotsvaste overtuiging: het onderwijs moet zo veel mogelijk kunnen profiteren van de digitalisering. DWE ICT helpt u daarbij graag! Met oog voor uw cultuur, met slimme ICT-oplossingen en verfrissende ideeën. Die bijdragen aan de flexibiliteit. Aan de veiligheid. Aan het beheergemak. En die waar mogelijk kosten besparen.

DWE ICT vindt erkenning van gespecialiseerde leveranciers door formele partnerships met bijvoorbeeld Symantec, KPN, Ricoh, Cisco, RoutIT, BIT, HP, Dell, Aerohive (partner of the year 2017) en Microsoft.

DWE opereert vanuit Eemnes en Heteren. Het team telt 50 vakbekwame, enthousiaste medewerkers, waaronder adviseurs, consultants, engineers, servicedeskmedewerkers en ontwikkelaars. Wij werken daar waar u ons nodig heeft.

Volg DWE ICT

Digitaal onderwijs dat ook echt werkt

Het digitaal onderwijs is geen hype, maar een blijvertje. Het digibord doet steeds meer zijn intrede en ook computerprogramma’s kunnen heel leerzaam zijn. Kinderen worden zo op de digitale wereld voorbereid en het leren wordt ook leuker. Maar dan moeten alle digitale hulpmiddelen wel werken. 5 tips om nog beter digitaal onderwijs te geven. Lees verder...