Webinar gemist: Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Webinar gemist: Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Veel scholen zijn bezig met digitalisering in de klas. Laptops en tablets zijn al bijna gemeengoed geworden in de klas en worden ingezet tijdens de les of bijvoorbeeld om werkstukken, verslagen en huiswerk te maken. Hoe kun je als leerkracht je leerlingen hierin ondersteunen, nog efficiënter en interactiever lesgeven en samenwerken stimuleren. Steeds meer scholen kiezen voor Microsoft Office 365 om zowel leerkracht als de leerlingen daarin te faciliteren.

Wat kun je in deze webcast verwachten?

In deze webcast wordt toegelicht wat de toegevoegde waarde is van Office 365 voor het primair- en voortgezet onderwijs. Maurits Knoppert, leerkracht op de O.G. Heldringschool Den Haag en consultant bij APS IT-diensten, bespreekt aan de hand van zijn ervaringen hoe Office 365 kan worden ingezet. Paulien Lakeman, relatiemanager bij SLBdiensten, geeft haar visie op de verdere digitalisering van het onderwijs en de rol van Office 365. Ze informeert u over de beschikbare licenties en hoe APS IT-diensten en SLBdiensten scholen bij het in gebruik nemen van Office 365 kan ondersteunen.

Voor wie?

Leerkrachten en docenten in het primair- en voorgezet onderwijs

Praktisch

Doelgroep: PO en VO
Sprekers: Maurits Knoppert en Paulien Lakeman

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

APS IT-diensten

APS IT-diensten is al ruim 25 jaar de vertrouwde partner op het gebied van software en online diensten voor het basis- en speciaal onderwijs. Wij zorgen ervoor dat ICT betaalbaar is voor scholen en behartigen hun belangen richting leveranciers. Door de schaal waarop we opereren, voor bijna 100% van alle basisscholen in Nederland, zijn we in staat ongekende kortingen te realiseren op software en online diensten. Met onze trainingen, advies en contentplatform helpen we ze om optimaal gebruik te maken van die ICT. 

Profiel APS IT-diensten ›
 
 

Bekijk de webcast: Webinar gemist - Toepassen van Office 365 in het onderwijs

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.