Webinar gemist - Spelenderwijs leren met Minecraft Education

Webinar gemist - Spelenderwijs leren met Minecraft Education

Om kinderen voor te bereiden op hun digitale toekomst, is het belangrijk dat ze van jongs af aan in contact komen met de vaardigheden van de 21ste eeuw. Als de lesstof aansluit op de digitale beleefwereld, ervaren leerlingen meer plezier in het leren en blijft het beter hangen.

Spelenderwijs leren

Minecraft Education Edition stelt onderwijsinstellingen in staat om het klaslokaal en het curriculum naar de digitale beleefwereld van leerlingen te verplaatsen. Waarbij zij in de bekende spelomgeving van Minecraft spelenderwijs kennis opdoen, toekomstvaardigheden leren en leren samenwerken. Maar wat kan je nu daadwerkelijk doen met Minecraft en hoe werkt het?

Wat kan je in deze webcast verwachten?

In deze webcast maak je kennis met Minecraft. Richard Meijer, IT- opleider en eigenaar van IT Randsteden, bespreekt hoe je deze technologie kan inzetten om je lesprogramma te verrijken. Daarnaast zal Melanie Bishop, van APS IT-diensten, meer vertellen over de licentiestructuur van Minecraft. Op deze manier krijgt u ideeën en handvatten aangereikt om met Minecraft Education in de klas aan de slag te gaan!

Voor wie?

Deze webcast is een toegevoegde waarde voor leerkrachten en docenten uit het primair- en voorgezet onderwijs die meer willen weten over het toepassen van Minecraft binnen het onderwijs.

Praktisch

Doelgroep: PO en VO
Datum: donderdag 12 januari 2017
Tijd: 15:30 – 16:30 uur
Sprekers: Richard Meijer en Melanie Bishop.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SLBdiensten

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.

Profiel SLBdiensten ›
 
 

Bekijk de webcast: Webinar gemist - Spelenderwijs leren met Minecraft Education

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.