Webinar Gemist - OneNote in het onderwijs

Webinar Gemist - OneNote in het onderwijs

Met OneNote als uw digitale notitieblok is het mogelijk allerlei soorten informatie eenvoudig vast te leggen, op te slaan en te delen. Doordat OneNote volledig is geïntegreerd met de cloud, heb je altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Met OneNote Class Notebooks binnen Office 365 kunnen docenten per klas een OneNote aanmaken.

Binnen een Class Notebook heeft iedere leerling zijn of haar eigen persoonlijke werkruimte en kan de docent op een ander deel studiemateriaal en opdrachten plaatsen waarin zowel leerlingen als docenten kunnen samenwerken. Zo is OneNote een eenvoudig en krachtig hulpmidden in de klas om lessen interactiever te maken en leerlingen gerichter te ondersteunen.

Tijdens deze webcast bespreekt Mike Platvoet, consultant Office 365 en cloud-oplossingen bij Delta-N, de kracht van OneNote in de klas en hoe je een OneNote Class Notebook aanmaakt en hoe je deze effectief kan inzitten in de klas. Daarnaast laat Mike een aantal manieren zien waarop lesmateriaal kan worden aangemaakt aan de hand van voorbeelden, onder meer met behulp van Sway en Office Mix.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Delta-N

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Profiel Delta-N ›
 
 

Bekijk de webcast: Webinar gemist - OneNote in het onderwijs

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.