Digitalisering in het onderwijs: de infrastructuur versimpelen

Calvijn Juliana beheert mobiele apparaten gemakkelijk dankzij Intune

Calvijn Juliana beheert mobiele apparaten gemakkelijk dankzij Intune

“Spannend onderwijs wordt mogelijk gemaakt door ICT-middelen te gebruiken” zegt Dimitri Verschoor, IT-manager CSG Calvijn. Calvijn Juliana in Rotterdam profileert zich als een (t)huiswerkvrije school en wil voorlopen op het gebied van IT. Daarom ging de school aan de slag met Microsoft Intune.

Beheer veiligheid van mobiele devices

De school wilde graag met mobiele apparaten gaan werken en elke leerling voorzien van zijn eigen device. Uiteraard wil de IT-beheerder wel controle houden over de veiligheid. Gezamenlijk zijn de directie en docenten de wensen op een rijtje gaan zetten. De volgende logische stap was het onderzoeken van de verschillende programma’s die pasten bij deze wensen. Intune bleek makkelijk te implementeren, waardoor de school meteen konden beginnen. Tevens was het met deze software mogelijk om te werken op een apparaat dat de leerling van huis had mee genomen.

Digitalisering in het onderwijs: Microsoft Intune implementatie

De voordelen en kostenbesparing van de Intune implementatie bij Calvijn

Download de volledige praktijkcase en lees meer over de uitdagingen, oplossing, voordelen en kostenbesparing bij Calvijn Juliana.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SLBdiensten

SLBdiensten is in 1992 opgericht om het onderwijs van goede legale software te voorzien, tegen scherpe prijzen. SLBdiensten is een intermediair tussen de softwarebranche en het MBO. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in het Voortgezet onderwijs en het MBO.

Profiel SLBdiensten ›
 
 

Downloaden: Digitalisering in het onderwijs: de infrastructuur versimpelen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.