De ideale werkplek creëren voor het onderwijs

Voor iedereen een veilige en moderne werkplek

De ideale werkplek creëren voor het onderwijs

Tablets, smartphones en laptops: de standaard schooluitrusting van een scholier is de afgelopen 30 jaar behoorlijk veranderd. Volle etuis en het schoolbord maken steeds vaker plaats voor tablets en digiborden. Zowel leraren als leerlingen juichen deze digitalisering toe, maar binnen de muren van de onderwijsinstellingen zien we toch nog vaak de traditionele inrichting. Hoe kan een onderwijsinstelling ervoor zorgen dat zij klaar zijn voor 21ste -eeuwse vaardigheden? Hoe komt men tegemoet aan de digitale wensen van leraar en leerling? Door de traditionele werkplek te transformeren naar een moderne, digitale werkplek.

Wat houdt ons tegen?

Om de traditionele inrichting te transformeren naar een moderne werkplek die beantwoordt aan de wensen van de gebruikers is er werk aan de winkel. Waar liggen de grootste uitdagingen?

  1. IT bepaalt de inrichting van de digitale werkplek: IT schrijft te vaak voor hoe de werkplek eruitziet. Hierdoor blijft met te vaak vasthouden aan een one size fits all-oplossing.
  2. Legacy zit in de weg: Onderwijsinstellingen zitten vaak vast aan oude software en hardware. Sommige applicaties draaien alleen maar op een oude Windows-versie waardoor migreren naar de cloud onmogelijk lijkt.
  3. Flexibiliteit of veiligheid: Aan de ene kant wil de IT-afdeling vrijheid en mobiele devices wel faciliteren, maar andere kant maken ze zich zorgen over de veiligheid van de data. Niemand wil de gegevens over leerlingen en hun voortgang zomaar te grabbel gooien.

Pak deze uitdagingen nu aan

Gelukkig hoeven deze uitdagingen geen rem op de ontwikkeling te zijn. Met nieuwe cloudoplossingen is het mogelijk om voor iedereen een veilige, moderne en digitale werkplek te creëren. Met nieuwe technologie kun je zelfs blijven werken met legacy en neem je met plezier afscheid van je legacy software en hardware. Download snel deze whitepaper en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij helpen organisaties voorop te lopen door de slimme inzet van technologie zodat zij de (nieuwe) consument en medewerkers kunnen blijven bedienen.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: De ideale werkplek creëren voor het onderwijs

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.