De Haagse Hogeschool bereidt IT-studenten beter voor op het bedrijfsleven

Studenten én docenten enthousiast over studieblok DevOps

De Haagse Hogeschool bereidt IT-studenten beter voor op het bedrijfsleven

Studenten die starten met de opleiding ICT willen na hun studie direct in de startblokken staan om de (IT)wereld te veroveren. Vier jaar lang worden ze klaargestoomd voor een carrière als software developer, security specialist, game developer of system engineer. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de studenten vaardigheden ontwikkelen en ervaringen opdoen die perfect aansluiten op de praktijk in het bedrijfsleven. De Haagse Hogeschool begrijpt dat heel goed. Daarom ontwikkelden zij samen met IT-dienstverlener Delta-N het studieblok DevOps. Benieuwd hoe dat precies werkt? Lees dan snel verder.

Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven

Wie een carrière ambieert in de ICT kan niet meer om de DevOps aanpak heen. Daarom richtte De Haagse Hogeschool vier jaar geleden in samenwerking met Delta-N het blok International IT Operations op, met focus op DevOps. “Dankzij onze gezamenlijke brainstorms weten we precies wat er in de markt speelt, en wat onze studenten moeten weten. Met die kennis hebben we samen het DevOps-blok voor software engineering opgezet en stomen we de studenten echt klaar voor hun volgende stap,” vertelt Job Habraken, docent Software Engineering.

De Haagse Hogeschool aan het woord

Wil je weten hoe De Haagse Hogeschool terugkijkt op de DevOps studieblokken van de afgelopen jaren? Download dan snel deze whitepaper. Docent Job Habraken vertelt hier meer over:

  • Ervaringen met de DevOps-studieblokken
  • Voordelen voor de studenten
  • Technische ondersteuning van de tooling
  • Gerealiseerde projecten en internationale samenwerkingen
  • Samenwerking met Delta-N en Microsoft

Ook DevOps integreren in jouw lessenpakket?

Zijn de skills van jouw studenten goed aangesloten op de vraag op de arbeidsmarkt? Is DevOps al een belangrijk onderdeel van jouw lessenpakket? Lees in deze inspirerende case hoe je in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven jouw studenten klaarstoomt voor een succesvolle toekomst in de IT!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Delta-N

Innovatief Onderwijs mogelijk maken via de inzet van moderne technologie. Dat is waar Delta-N voor staat. Wij zijn een Microsoft specialist met ruime ervaring binnen het onderwijs. Wij zorgen dat ICT oplossingen zoals Office 365 snel en vakkundig geïmplementeerd worden, zodat uw onderwijsinstelling de mogelijkheden optimaal kan benutten.

Profiel Delta-N ›
 
 

Downloaden: De Haagse Hogeschool bereidt IT-studenten beter voor op het bedrijfsleven

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.