Bouw met Azure een toekomstbestendig platform voor digitaal lesgeven

3 voordelen van onderwijs uit de cloud

Bouw met Azure een toekomstbestendig platform voor digitaal lesgeven

Door de plotse strenge coronamaatregelen ziet een dag voor de klas er vandaag heel anders uit dan voorheen. Digitaal lesgeven en digitaal leren was bij veel onderwijsinstellingen al een nice to have, maar inmiddels is het voor iedere onderwijsinstelling een must have.

De cloud is een vereiste voor modern digitaal onderwijs

Bij veel onderwijsinstellingen zit de verouderde infrastructuur behoorlijk in de weg bij het inrichten van digitaal lesgeven en het is vaak behelpen met allerlei verschillende gratis clouddiensten, Zoom-meetings en WhatsApp-groepen. Wanneer de coronastorm is gaan liggen, is het een goed idee om jouw hele IT-infrastructuur tegen het licht te houden. Want zonder een schaalbaar en veilig IT-platform, kan je niet profiteren van de allernieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie.

Wat maakt Azure geschikt voor leerkrachten en studenten?

Het cloudplatform van Microsoft leent zich hier uitstekend voor, niet voor niets geeft onderzoeksbureau Gartner al jaren aan dat Microsoft Azure de pionier is.  Het laat docenten, onderwijsondersteunend personeel en studenten optimaal én veilig samenwerken.

Mogelijkheden op het gebied van digitaal lesgeven

In deze whitepaper ontdek 3 belangrijke voordelen van een migratie naar de cloud. Wij laten je alvast kennismaken met één van deze voordelen; de details en de andere voordelen van een migratie naar Azure lees je rustig na in de whitepaper die je hier gratis kan downloaden.

Voordelen Azure: verlaag de kosten

Microsoft Azure is modulair, je neemt alleen af wat jij nodig hebt. Dat geldt voor rekenkracht, geheugen, software en hardware. Hiermee kan je behoorlijk wat euro’s besparen, want je hoeft niet te betalen voor overcapaciteit. Zo wist het Marnixcollege in Utrecht duizenden euro’s te besparen door over te stappen naar Azure.

Ben je benieuwd naar de andere voordelen van Microsoft Azure voor jouw onderwijsinstelling? Download dan snel deze praktische whitepaper en start met het bouwen van jouw toekomstbestendige en veilige IT-platform.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij helpen organisaties voorop te lopen door de slimme inzet van technologie zodat zij de (nieuwe) consument en medewerkers kunnen blijven bedienen.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: Bouw met Azure een toekomstbestendig platform voor digitaal lesgeven

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Technologie & Onderwijs.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.